O nama

Tepisi su detalj koji daje toplinu svakom domu neovisno o stilu uređenja jer upravo tepih možemo prilagoditi svakom interijeru pa i onom stilski najzahtjevnijem.

Naši su tepisi savršen spoj kvalitete, vrhunskog dizajna i finih, prirodnih materijala.

Izrađujemo ih tehnikom ručnog taftinga i za to koristimo novozelandsku vunu vrhunske kvalitete, pamuk i lan.Izrada ručno rađenih vunenih tepiha je naša dugogodišnja tradicija i zahvaljujući stručnom timu i upornosti ostvarili smo svoj cilj koji je u konačnici prepoznat i kod kupaca. Postali smo vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji unikatnih vunenih tepiha.

Naša je prednost ispred ostalih u tome što kupac sam bira tepih kakav želi. Bira boju, dizajn, oblik i dimenzije! Na taj način dozvoljavamo kupcu da se prepusti mašti …. jer nije ograničen kako bojama tako niti kada je u pitanju tehnika izrade. Svaka želja može biti prenesena na tepih.

Kako se ne bi zadržali samo na tome, a u konstantnoj želji da svojim kupcima ponudimo nešto novo, odlučili smo pokrenuti projekt pod nazivom “Hrvatski proizvod – hrvatski dizajn”.

Znali smo da u Hrvatskoj ne postoji konkurencija u proizvodnji tepiha potpisanih dizajnerskim imenima i naša je misija bila okupiti vodeće hrvatske dizajnere iz raznih područja. Tko nam se sve pridružio u toj priči o Sagu provjerite sami u nastavku…